Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA S DJ-EM
Povratak na članak

Dinamovac za 15 ljudi organizirao korona-party, točio se šampanjac... Oglasili se iz Maksimira

"GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima", stoji u priopćenju Dinama.

Komentari 5

OK
okolokere
19:07 16.01.2021.

Gospodine uredniče, ne strahujte više. Ispod je ljudskog dostojanstva doživiti od vas bestidnost brisanja teksta u kojem se spominje selo Pecki, pomoč GNK Dinamo i vaši trač tekstovi. Od vremena Ruške Mance 1989 pasti niže od vas nije moguće. Vi ste sramota lista koji je nekad bio dostojan svog imena a sada ima vas za cenzora. To se mora moći i kad je tako zaboravite na probleme sa mnom. Pištite onima kojima ste ravni. Sve iznad dna za vas je previsoko. Ovo je moj zadnji komentar nakon niza godina.

VL
BE
Beskucnik
18:13 16.01.2021.

Fino je Lirim napiso kako je brz , zato sto je trcao za kravama , izgleda da mu ide dobro s njima

VL
Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
17:31 16.01.2021.

Dj je puštao mog omiljenog pjevača Mitra Mirića, nemože nam niko ništa jači smo od sudbine, cepaj miki

VL
OK
okvals54
19:43 16.01.2021.

Sa takvim nogometasima samo kurve imaju posla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.