Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE RIJEČI

Dinamo ušao u otvoreni rat protiv HNS-a, ovako žestoko priopćenje nitko nije očekivao

27.01.2021.
u 20:06

- Ništa tu nije slučajno, to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku - slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana - naveli su čelnici hrvatskog prvaka

Uprava Dinama poslala je žestoko priopćenje samo sat vremena nakon što su Modri slavili protiv Hajduka u derbiju s 3:1.

Prenosimo ga u cijelosti:

Gospodo iz HNS-a, dosta je!

U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine.

Četrnaest igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji.

A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti. Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna što radi. Večeras, na Maksimiru, u utakmici koja bi trebala biti najveća svečanost hrvatskog nogometa, u samo 45 minuta taj je čovjek masakrirao Dinamo.

Nije sudio apsolutno čisti, nedvojbeni kazneni udarac na Majeru, išao je gledati VAR i pored zdravih očiju odlučio je zažmiriti. Drugi mogući kazneni udarac, nakon povlačenja Gavranovića, nije išao niti pogledati.

Nije sudio indirekt na vraćenu loptu Kaliniću, a na kraju ne sudi ni evidentno rušenje Gavranovića u terenu, iako je pet metara od situacije. Ništa tu nije slučajno, to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku - slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana.

Nije vas briga za hrvatski nogomet, putujete, gostite se i čekate da vam u Maksimiru ponovo poklonimo 14 igrača koji će stvarati uspjehe hrvatske reprezentacije!? Dosta je. S Dinamom se više nećete napucavati na ovaj način, vidjet ćete to vrlo brzo - kaže se u priopćenju.

Komentara 120

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
21:15 27.01.2021.

Tako je. Nisam siguran ni za onaj offside kad je Petkovic zabio gol. Sucima su Hajdukovi teroristi utjerali strah u kosti. To je sad postalo toliko ocito da me ne iznenadjuje reakcija iz Dinama. Za jedanaesterac na Majeru nikakav VAR nije bio potreban, ali sucu ni pomoc VAR-a nije bila dovoljna za donijeti jedinu logicnu odluku! Pogledajte samo kakav jedanaesterac je sudac dosudio sinoc za Inter u utakmici protiv Milana! Prekrsaj na Majeru je bio vrijedan barem pet onakvih jedanaesteraca.

AN
Antonio1952
21:49 27.01.2021.

Unistili ste sve drugovi, jos je ostao Dinamo i reprezentacija. Za svu vasu nesposobnost je kriv Mamic.

DA
DarthVader
20:19 27.01.2021.

To me nis necudi da se lose sudi protiv dinama. Pogledajte samo kak se Suky zavlaci u guzu splicana. Jos im bu i platil popravak stadiona. Strasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije