Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica
Povratak na članak

Dinamo protiv vodeće momčadi makedonske lige igrao bez pogodaka

Plavi se nakon pete pripremne utakmice i pozitivnog niza od tri pobjede i dva remija zadovoljni vraćaju u Zagreb

Komentari 3

ST
stefj
19:16 30.01.2018.

Ma uvijek su pripreme bile super, no izvan HR lige, Dinamo je gubio skoro sve ozbiljnije utakmice... Ako se želi nešto napraviti, treba dovesti nekoliko solidnih iskusnih igrača, radilica, te napokon nekog pravog trenera. S takvom ekipom možda bi se moglo prezimiti u Europi... Ako ostane ovako, bit će puno očekivanja, busanja o prsa i malo rezultata. Mlade nade jesu interesantne, no realno s takvom ekipom pitanje da li se uopće ima šanse kvalificirati u neko natjecanje, a sigurno nema šanse za nešto više...

VL
DU
Deleted user
22:23 30.01.2018.

Kako je snaaažna dominacija tog kluba.Ostanimo na zemlji,bez euforije,ali izjavit ću pa šta bude....ni prvak San Marina mu ne bi mogao apsolutno ništa,ma ni jedna snažna repka poput Gibraltara!Naprijed i sretno dečki ,i neka vam slava ne udari u glavu!

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
18:53 30.01.2018.

Pravedno. Balkanska brača odigraju na nuli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.