Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR

Dinamo počeo s pripremama za novu sezonu, mladi idu s juniorima u Nyon

Dinamo počeo s pripremama za novu sezonu
Foto: GNK Dinamo
1/7
30.07.2020.
u 21:06

Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku – naglasio je Mamić

Nogometaši GNK Dinamo krenuli su s pripremama za novu sezonu. Zoran Mamić odradio je prozivku u četvrtak poslijepodne na stadionu Maksimir gdje će se momčad pripremati za obranu naslova prvaka Hrvatske.

- Prekratko je vrijeme da idemo negdje van Zagreba, ionako smo kratki s vremenom, pogotovo jer u Maksimiru imamo sve uvjete za kvalitetne pripreme. Igrači će biti u režimu s dva treninga dnevno i vjerujem da će sve proteći u najboljem redu – rekao je u uvodu Zoran Mamić.

Tijekom priprema trener Dinama ima namjeru odigrati jednu prijateljsku utakmicu no za sada još uvijek nije definiran protivnik. 
Paralelno s početkom priprema seniorske momčadi, Goce Sedloski sprema juniorsku momčad za završni turnir juniorske Lige prvaka u Nyonu. 

- Imam namjeru prepustiti mu sve igrače s pravom nastupa a koji su dio prve momčadi. To je važno natjecanje i mislim da juniorska momčad treba imati punu podršku – naglasio je Mamić koji je nekim igračima dao dan više odmora te će zapravo u petak ujutro kompletirati kadar s kojim kreće u pripreme.

Foto: GNK Dinamo

Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo

U četvrtak su se u Maksimir na prozivku javili:

Livaković, Šutalo, Ćuže, Josipović, Moharrami, Marin, Andrić, Majer, Gavranović, Gojak, Ivanušec, Daničić, Petković, Menalo, Moro, Theophile, Stojanović, Gvardiol, Dilaver, Kulenović.

Ostatak momčadi, izuzev igrača koji će trenirati s juniorskom momčadi za turnir u Nyonu, priključuju se u petak ujutro kada će se nakon jutarnjeg treninga obaviti testiranje igrača i stručnog stožera na COVID 19 te će se uzimati krv radi nalaza serologije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije