Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PETAK NA MAKSIMIRU

Dinamo objavio cijene ulaznica za derbi s Hajdukom

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.11.2019.
u 12:16

Ulaznica za tribinu sjever dolje je 50 kuna, istok je 70, a zapad stoji 90 kuna. Navijači Hajduka ulaznicu za južnu tribinu Maksimira platit će 50 kuna. Prodaja počinje sutra u 11 sati.

Dinamo je objavio cijene ulaznica za derbi s Hajdukom koji se u petak u 18 sati igra na Maksimiru.

Ulaznica za tribinu sjever dolje je 50 kuna, istok je 70, a zapad stoji 90 kuna. Navijači Hajduka ulaznicu za južnu tribinu Maksimira platit će 50 kuna. Prodaja počinje sutra u 11 sati.

"Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima", napomenuli su iz Dinama te dodali:

"Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. Preporučujemo nošenje kabanice, u slučaju kišnog vremena."

Dinamo je nakon 15 odigranih kola vodeća momčad domaćeg nogometnog prvenstva s 34 boda i utakmicom manje, dok je Hajduk na drugom mjestu s 30.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije