Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUDE MU NOVI UGOVOR
Povratak na članak

Dinamo o Ademiju: Kapetan nas je obavijestio da postoji interes drugih klubova

"Ne postoji nikakav sukob niti u jednom obliku između bilo koga od čelnika kluba, predsjednika kluba, predsjednice uprave, člana uprave Krešimira Antolića ili sportskog direktora i trenera Ante Čačića u odnosu na Dinamovog kapetana Arijana Ademija."

Komentari 3

SP
Spezzi
08:28 24.01.2023.

Kad Mačak nije doma, mali miševi kolo vode u Dinamu.

VL
ST
stefj
22:12 23.01.2023.

To se zove loš skauting i loše planiranje, do sada se nije dovela neka kvalitetna zamjena za Ademija ili, kako bi to priličilo Dinamu, netko bolji od njega... Ili se možda dovela, no Čačić ga drži na lijevom beku, tako da s ovim stručnim stožerom to nikada nećemo znati... U svakom slučaju, nedostatak kvalitetnog igračkog kadra pokazuje promašenu politiku vodstva Dinama zadnje 2-3 godine, hrpa igrača, a niti jedan u prvoj ekipi ili na svojoj poziciji.

VL
ST
sttipe
23:41 23.01.2023.

Skužija je da su finili Mari bali... Da ima godine veterana, a samo HNL u CV-u.. Da se za godinu ili dvi neće moć pokloniti a ne prodati... A da je ovo u Dinamu puno lipše gledati punog džepa, sa sigurne udaljenosti... Ka šta su i ostali skužili!! Sad će se vidit koliko Dinamo ima svojih igrača, a koliko tuđih!! Maminjo vjerovatno računa, mene bi izbacili, a moje igrače zadržali, malo sutra!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.