Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

Dinamo (K) pobijedio, Vukojević igrao 90, Kranjčar do 69. minute

'Dynamo Kiev\'s Croatian midfielder Ognjen Vukojevic celebrates at the final whistle after the UEFA Europa League Round of 16 football match between Manchester City and Dynamo Kiev at The City of Manc
'ANDREW YATES'
14.07.2012.
u 20:30

U prvom kolu novog ukrajinskog prvenstva doprvak je teškom mukom svladao Metalurg iz Donjecka, golom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Teškom mukom došao je ukrajinski doprvak, kijevski Dinamo, do pobjede na otvaranju nove sezone. Kod kuće su svladali Metalurg iz Donjecka 1:0, a pogodak je pao tek u drugoj minuti sudačke nadoknade. Strijelac je bio Ideye.

Hrvatski reprezentativci Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević počeli su utakmicu od prve minute. Vukojević je igrao svih 90 minuta i zaradio žuti karton u 88., dok je Niko Kranjčar na terenu bio do 69. minute kad ga je zamijenio Ninković.

Komentara 1

V3
volimjosipu<3
20:56 14.07.2012.

ajmo dečki!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije