Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak sezone

Dinamo i Lokomotiva te Zagreb i Slaven Belupo zamijenili domaćinstva

05.10.2014., Zagreb - Stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 11. kolo, GNK Dinamo - HNK Lokomotiva. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/Pixsell
03.02.2015.
u 16:48

Ova odluka podrazumijeva da se u 29. kolu ponovno zamijene domaćinstva pa će tada Lokomotiva i Slaven Belupo biti domaćini.

Nogometni klubovi iz Hrvatske završili su s pripremama uoči drugog dijela sezone i okreću se nastavku prvenstva. Za vikend se igraju utakmice 20. kola HNL-a, a u dvjema utakmicama došlo je do zamjene domaćinstva. Razlog leži u tome što se očekuju veće količine snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj.

"Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena", piše na stranici MaxTV Prve HNL.

Ova odluka podrazumijeva da se u 29. kolu ponovno zamijene domaćinstva pa će tada Lokomotiva i Slaven Belupo biti domaćini.

>>Dinamo bez hrvatskog reprezentativca! Ali Zokiju je to dobro za LP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije