Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLIJADA U MAKSIMIRU

Gavranović hat-trickom odlučio derbi kola, Gorica vratila dva gola zaostatka i ipak pala

Mario Gavranović
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
17.10.2020.
u 16:30

Dinamo sada ima 19 bodova iz sedam susreta, a Gorica je ostala na 16 iz osam nastupa.

U derbiju 8. kola Prve HNL vodeći Dinamo je kao domaćin svladao drugoplasiranu Goricu s 3:2 (2:0).

Junak pobjede Dinama bio je trostruki strijelac Mario Gavranović (32, 36, 66), dok su pogotke za Goricu postigli Mudrinski (46) i Hamad (50).

Dinamo je terensku nadmoć u prvom poluvremenu potvrdio s dva gola Gavranovića u razmaku od samo četiri minute. Švicarski je reprezentativac prvi gol postigao u 32. minuti kada je odličnim poluvolejem pogodio mrežu Kahline, a nakon što mu je loptu glavom spustio Lauritsen.

Samo četiri minute potom Gavranović se našao na pravom mjestu nakon prolaza i ubacivanja Kastratija s desne strane.

Gorica se vratila u utakmicu s dva gola na samom startu drugog poluvremena. Već u prvoj minuti nastavka Livaković je krivo procijenio jedan centaršut, promašio loptu koja je pogodila Teophile-Catherinea i pala pred nogu Mudinskog kojemu nije bilo teško s tri metra pogoditi prazan gol.

Na 2:2 poravnao je Hamad nakon sjajnog proigravanja Kalika i još boljeg "lažnjaka" kojim se oslobodio Lauritsena u kaznenom prostoru.

Ipak, Dinamo je stigao do očekivane pobjede golom u 66. minuti. Gvardiol je lijepo prošao po lijevoj strani, dodao za Oršića, a ovaj je ubacio na peterac gdje je Gavranović bio brži od svog čuvara i još jednom pogodio mrežu iza Kahline.

Dinamo sada ima 19 bodova iz sedam susreta, a Gorica je ostala na 16 iz osam nastupa.

Ključne riječi

Komentara 8

PA
pappmisi
17:59 17.10.2020.

Bravo Dinamo !! Samo Dinamo !! Prvaci !! Opet i jos 30 godina dok nas vodi Zdravko Mamic !!!

SN
Samo naprijed
08:46 18.10.2020.

Oduvijek gubitnivi mrze najbolje i najjačie: mrzi se Dinamo, mrzi se premijer Plenković...

MA
matkopeic
17:35 17.10.2020.

Nedopustivo opuštanje na kraju početku drugog poluvrijemena. Čak i Livaković dekoncentriran. Plavi dres ne dopušta takav pristup, to je poruka svim igračima, ugledajte se na Ademija. Mamić slano mijenja i nema viziju, pa plavi desni bek ne bi mogao igratii za moju ulicu. Upravi, napravite novi stadion. Nema predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije