Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUBAMARA TOTAL TV KUP

Dinamo brani naslov u konkurenciji 32 momčadi iz 11 država

Bubamara kup
Foto: Privatni album
1/4
11.04.2019.
u 16:27

Cilj turnira je da se djeca druže, upoznaju s djecom iz različitih država, te sklapaju nova prijateljstva. Turnir je edukativnog karaktera usmjeren na razvoj igre, sva djeca će dobiti medalje bez obzira na rezultat. Sve momčadi igrat će jednak broj utakmica - istaknuo je Stipe Tokić, glavni organizator turnira

Ove subote, 13. travnja, na stadionu Sv.Josip Radnik u Sesvetama, na rasporedu je 10. međunarodni Bubamara-Total TV Cup 2019. Riječ je o jednom od najjačih međunarodnih nogometnih turnira za klince do deset godina.

Ove godine nastupit će 32 momčadi iz 11 država (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Slovenije, Srbije, Italije , Mađarske, Bugarske, Češke, Engleske i Makedonije).

- Ove godine imali smo kvalifikacijske turnire u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini na kojima je sudjelovalo 48 momčadi. U proteklih 9 godina na turniru je sudjelovalo 3836 igrača iz 12 država i 103 kluba. Prošlogodišnji pobjednik je GNK Dinamo Zagreb.
Cilj turnira je da se djeca druže, upoznaju s djecom iz različitih država, te sklapaju nova prijateljstva. Turnir je edukativnog karaktera usmjeren na razvoj igre, sva djeca će dobiti medalje bez obzira na rezultat. Sve momčadi igrat će jednak broj utakmica - istaknuo je Stipe Tokić, glavni organizator turnira.

>>> Pogledajte slavlje igrača Dinama

Ključne riječi

Komentara 2

GI
giljotina
10:39 12.04.2019.

To je toliko dobar turnir da je prava šteta da se ne održava na terenima organizatora. Zbog silnih praznih obećanja turnir se održava u Sesvetama jer igralište u Prečkom liči na lošu oranicu. MILANE daj im IGRALIŠTE koje zaslužuju po radu i rezultatima, a nemoj samo obećavat .

MA
Marsijanac
18:30 11.04.2019.

"sva djeca će dobiti medalje bez obzira na rezultat"...... Stvarno lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije