Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Didulica: Ajax je igrao kukavički

nog-didulica-txt.jpg
Foto: Marko Lukunić
22.09.2007.
u 19:40

Vratar AZ Alkmaara i bivši hrvatski reprezentativac Joey Didulica neće braniti danas protiv Ajaxa u amsterdamskoj Areni. U listopadu će biti godinu dana kako ne igra zbog teške ozljede glave, a neće se tako brzo vratiti na travnjak.

Kako mi se čini, liječnici ovdje uopće ne znaju pravu dijagnozu. Ako se do Božića ništa ne promijeni, otići ću u Australiju i tamo se liječiti do potpunog oporavka.

Diduličina supruga Kate prije četiri dana rodila je sina Luku, a već imaju 14-mjesečnu djevojčicu Angelinu. Budući da nema treninga i utakmica, Joey ima dosta slobodnog vremena za obitelj. U četvrtak je gledao utakmicu Dinamo - Ajax.

Ajax je igrao kukavički! Došli su se braniti, što nikada nije bio njihov stil. Jako su respektirali Dinamo i očekivali su žestoke udare. Šteta, Dinamo je bio opasan samo u prvom poluvremenu.

Kakvi su Dinamovi izgledi u amsterdamskoj Areni?
S obzirom na snagu i formu Ajaxa, Dinamo još ima šansu. Jer, ni Dinamo ne može ponoviti tako lošu utakmicu. Da su u pitanju Talijani, rekao bih da Dinamo ne može proći, ali protiv Ajaxa, koji je već imao kiksova kod kuće, nije još gotovo.

U Amsterdam danas dolazi AZ Alkmaar, predvođen bivšim trenerom "kopljanika" Van Gaalom.
Prodali smo glavne igrače i još tražimo formu. No, uvjereni smo da nećemo izgubiti od Ajaxa i da ćemo se uključiti u borbu za naslov prvaka zaključio je Didulica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije