Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANA TASIĆ

Detalje o Schumacherovom stanju zna i srpska liječnica koja se brine o njemu

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 19:01

Sve zanima kako Michael izgleda i kako živi nakon tog kobnog skijanja.  Detalje nije htjela otkriti niti Milana Tasić, srpska liječnica koja se također brine za legendarnog Schumija

Prošlo je više od sedam godina od nesreće Michaela Schumachera nakon koje javnost pokušava saznati kako je obožavani vozač Formule 1, no do tih je informacija jako teško doći.

Probudio se iz kome, nije se probudio, svjestan je svega pa nije pa prepoznaje osobe oko sebe pa ne prepoznaje... Svakakve su informacije curile u javnost pa su čak bile i prodane Schumijeve fotografije za milijunske iznose. 

Sve zanima kako Michael izgleda i kako živi nakon tog kobnog skijanja. 

Detalje nije htjela otkriti niti Milana Tasić, srpska liječnica koja se također brine za legendarnog Schumija.

- To su informacije o kojima ne mogu pričati, zaista - rekla je za TV Prvu.

Tasić je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou.

Inače,  njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons snima dokumentarni film o Schumacheru pa bi javnost uskoro trebala saznati više detalja o stanju višestrukog svjetskog prvaka.

- Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher.

Dobit će ekskluzivne slike doma u kojem se trenutno oporavlja Michael, a u snimanju će sudjelovati i Michaelova supruga Corinna, Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije