Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio Štimcu

Deschamps: Bojim se samo Švedske i Portugala, ne i Hrvatske

Didier Deschamps
Reuters/Pixsell
15.10.2013.
u 18:15

– Oni imaju zvijezde poput Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića koji utjeruju strah u kosti protivniku

Francuska nogometna reprezentacija danas u posljednjem kolu kvalifikacija za SP igra protiv Finske. Francuzima je drugo mjesto osigurano, a još samo u teoriji mogu prestići Španjolsku. Stoga se njihov izbornik Didier Deschamps okrenuo dokvalifikacijama u kojima im je mogući protivnik i Hrvatska.

– Od svih protivnika s kojima bismo se mogli sastati u slučaju da nismo nositelji plašim se samo Portugala i Švedske. Oni imaju zvijezde poput Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića koji utjeruju strah u kosti protivniku. Što se Hrvatske i Grčke tiče, i te dvije reprezentacije imaju svoje kvalitete, ali ih se ne plašim poput Švedske i Portugala.

Mislim, mogli bismo sada govoriti bilo bi dobro dobiti ovoga ili onoga, ali nema smisla. Najbolje bi bilo kad ne bismo bili nenositelji, a ako se to dogodi, to znači da te reprezentacije imaju bolje rezultate od nas i da su zato nositelji.

Podsjetimo, hrvatski izbornik Igor Štimac jučer je izjavio da u dokvalifikacijama želi upravo Francusku.

>>Štimac samouvjereno: Želim Francusku u dokvalifikacijama!

>>A Štimac ih želi: Riberyjeva majstorija na treningu Francuske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije