Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TUZLI

Delegacija Dinama odala počast legendarnom Ismetu Hadžiću

Dinamo
Foto: GNK Dinamo
11.10.2019.
u 15:54

Delegacija Dinama u sastavu Emir Dilaver i Mario Šitum te djelatnici klupskih odnosa s javnošću zajedno su s kćerkom Ismeta Hadžića i njezinim suprugom posjetili Ismetovo posljednje počivalište.

Prilikom boravka u Tuzli, Dinamo se prisjetio i odao počast velikoj legendi kluba Ismetu Hadžiću.

Delegacija Dinama u sastavu Emir Dilaver i Mario Šitum te djelatnici klupskih odnosa s javnošću zajedno su s kćerkom Ismeta Hadžića i njezinim suprugom posjetili Ismetovo posljednje počivalište.

Predstavnici kluba položili su vijenac na grob, Emir Dilaver izmolio je molitvu, a u znak sjećanja na spomenik je položen i Dinamov šal.

Ismet Hadžić u Dinamo je stigao iz tuzlanske Slobode početkom 1980. godine, a modri dres je nosio sve do 1986. godine kada prelazi u Prištinu. Bio je jedan od ključnih igrača generacije Dinama koja je 1982. godine osvojila prvenstvo i godinu dana kasnije Kup maršala Tita. 

Za Plave je nastupio u 145 službenih utakmica, a nakon završetka karijere radio je kao trener u Dinamovoj nogometnoj školi, vodio je veterane te i dalje bio jedan od omiljenih lica Dinama. 

Ismet Hadžić napustio nas je nakon duge i teške bolesti, 14. srpnja 2015. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

SV
stjepan v.
17:39 11.10.2019.

Koliko puta ponavljate istu recenicu?

DA
damyr26
17:42 11.10.2019.

Legengi kluba se moglo pokloniti više igrača i ostalih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije