Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Del Bosque: Ja sam glavni krivac za debakl s Portugalom

'Spain\'s coach Vicente Del Bosque (L) reacts as Spain\'s striker Fernando Torres looks during the 2010 World Cup quarter final Paraguay vs Spain on July 3, 2010 at Ellis Park stadium in Johannesburg.
'GIANLUIGI GUERCIA'
23.11.2010.
u 17:06

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque preuzeo je na sebe krivnju za težak poraz od Portugala (0:4) prošloga tjedna u Lisabonu

– Ja sam glavni krivac. Ne kažem to da bih izigravao mučenika pred javnošću, nego zato što očito nisam uspio na pravi način motivirati svoje reprezentativce. No, igrači trebaju shvatiti da status svjetskih prvaka nosi i veću odgovornost. Ne smijemo rasipati svoj ugled – poručio je Vicente Del Bosque.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije