Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO MAJICU BBB-a
Povratak na članak

Dario Tomić: Podržavam samo navijače, ne huligane

– To što sam svoj prvi pogodak u HNL-u postigao protiv Hajduka i tako pokazao majicu samo je slučajnost. I nek se zna da ne podržavam huligane na stadionu kako su to neki protumačili – istaknuo je Dario.

Komentari 4

MA
magnum2013
12:43 22.04.2014.

Ha šta se može! Sad lijepšo danas utrpati 4-5 komada pa neka u drugoj ligi pokazuje i gače ako mu je volja.Onako slučajno, a njemu će biti drago jer je navijač Dinama.

VL
DU
Deleted user
11:09 22.04.2014.

Zbog pokazivanje majice samo tri naslovnice!? Malo,brate ,malo ! Treba još jedana velika naslovnica u Maxu i prije svake utakmice Dragovoljca podsjetiti na taj veličanstveni potez! Pljuc !!!!

VL
Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
11:27 22.04.2014.

1član-1glas! Dinamo vratiti navijačima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.