Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Šimić:
Povratak na članak

'U Hrvatskoj je umrlo mnogo nogometaša uslijed srčanog zastoja na terenu'

Profesionalni nogometaši Hrvatske udruge nogometnih sindikata sudjelovali su u radionici o osnovnim postupcima oživljavanja u slučaju iznenadne srčane smrti te su prošli cjelokupnu edukaciju za građane laike kako bi mogli u budućnosti i sami na terenu, ali i izvan njega, nekome pružiti pomoć

Komentari 4

Avatar VinkoL
VinkoL
18:22 25.06.2019.

Ko je taj Simić? Doktor znanosti nekakve..?

VL
DH
dalibor.hren
19:03 25.06.2019.

Doktor je doktor, jbg.

VL
CR
CrniGaro
16:32 25.06.2019.

Jeli baš bicko zalizani kriv za sve HNS-z

VL
ČI
čikaga3
16:26 25.06.2019.

Maknite tog pametnjakovića. Kaj vodica presušuje pa bi štel u Dinamo, a kod Silvija kak veli Mile raste dug za gradsko zemliste. Za akademiju. Bisčan vreba, a Tomo mudro ih prati. No. pojavil se još jedan stroj za rušenje kluba.. Za Maria nije nitko ni čul dok ga nismo uzeli. Dečeci sad vraćaju klubu i to s debelim kamatama. Dinamo je uvijek bil fer prema njima pa i onda kad su se vratili kao penjzonerci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.