Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Dario Šarić solidan u pobjedi Phoenixa protiv Dallasa

Dario Šarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.01.2020.
u 09:54

Milwaukee Bucks su s visokih 151-131 kod kuće bez Giannisa Antetokounmpoa pobijedili Washington Wizardse

Phoenix Suns Darija Šarića su sinoć u gostima sa 133-104 pobijedili Dallas Maverickse, a hrvatski je košarkaš pobjedi svoje momčadi pridonio sa osam koševa (šut iz igre 4/7, trice 0/3) uz četiri skoka, dvije asistencije te po jednom ukradenom loptom i jednim blokom u 22 minute na terenu.

Devin Booker je bio najbolji pojedinac Phoenixa, utakmicu je završio sa 32 koša, dok je Deandre Ayton dodao 31. Za Sunse je ovo četvrta gostujuća pobjeda u pet zadnjih utakmica, a ovu sinoć je odlučila treća četvrtina u koji su zabili 48 koševa. Kod Mavericksa, Luka Dončić je ubacio 21 koš. 

Dario Šarić
1/3

Milwaukee Bucks su s visokih 151-131 kod kuće bez Giannisa Antetokounmpoa pobijedili Washington Wizardse. Khris Middleton je zabio 51 koš, što mu je rekord karijere. Milwaukee je u prvom poluvremenu ubacio čak 88 koševa, a samo u prvoj četvrtini 42. 

To je deveta uzastopna pobjeda Bucksa koji sada imaju omjer pobjeda i poraza 41-6. Washington je upisao šesti uzastopni poraz unatoč Bradleyu Bealu koji je utakmicu završio sa 47 poena. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee. 

New Orleans Pelicans su sa 125-111 u gostima svladali Cleveland Cavalierse, a Jrue Holiday je za pobjedu svoje momčadi zabio 28 koševa, dok je Brandon Ingram dodao 24.

Cleveland je predvodio Collin Sexton sa 24 koša, Kevin Porter Jr. je ubacio 21, a Ante Žižić nije igrao. 

U preostalim utakmicama koje su sinoć igrane na terenima NBA Philadelphia 76ers su sa 115-104 bili bolji kod kuće od Golden State Warriorsa, a Joel Embiid koji se vratio nakon pauze od devet utakmica zabio je 24 koša i ugrabio deset skokova za pobjedničku momčad.

Toronto Raptors su sa 130-114bili bolji od gostujućih Atlanta Hawksa, a do pobjede ih je vodio Serge Ibaka sa 24 ubačaja i deset skokova.

Memphis Grizzlies su sa 104-96 pobijedili Denver Nuggetse, Boston Celtics sa 109-101 u gostima Miami Heat, a Charlotte Hornets sa 97-92 kod kuće New York Knickse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije