Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u akciju

Dario Šarić jako dobro iskoristio dobivene minute

Dario Šarić
Foto: Press Association/Pixsell
26.07.2020.
u 22:19

Hrvatski reprezentativac iz igre je gađao 5/8 te pogodio dvije trice iz četiri pokušaja

U svojoj drugoj pripremnoj utakmici uoči nastavka NBA sezone u Orlandu košarkaši Phoenixa poraženi su od Bostona sa 103:117, a Dario Šarić je za Sunse postigao 12 koševa uz osam skokova i dvije asistencije.

Hrvatski reprezentativac iz igre je gađao 5/8 te pogodio dvije trice iz četiri pokušaja, a taj učinak je ostvario u 17:02 minute koliko je proveo na parketu igrajući samo u prvom poluvremenu.

Najbolji u redovima Phoenixa bili su Devin Booker sa 17 koševa i devet asistencija te Mikal Bridges sa 16 poena i pet skokova.

Strijelce Bostona predvodio je Jaylen Brown sa 21 košem, Gordon Hayward je ubacio 17, a Jayson Tatum 16 poena uz devet skokova.

U nedjelju je odigrana i utakmica Philadelphije i Oklahoma Cityja u kojoj su slavili igrači Thundera sa 102:97, iako su tri i pol minute prije kraja treće četvrtine 76-ersi imali čak 24 koša prednosti (81:57). 

Oklahomu je sa 16 koševa, sedam skokova i pet asistencija predvodio Shai Gilgeous-Alexander, a kod Philadelphije je na korak do 'triple-double' učinka ostao Ben Simmons sa 14 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije