Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILI SUPERKUP

Srna: Predsjednik Šahtara je oduševljen zbog povratka Eduarda

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
15.07.2015.
u 08:47

- Osjetili smo podršku, no ništa ne može zamijeniti našu Donbas Arenu. Osjećam da će uskoro mir zavladati tamo i za mene će osoba koja donese mir biti heroj. To nam je potrebno radi djece i naše budućnosti

Šahtar je sinoć osvojio ukrajinski Superkup nakon što je sa 2:0 svladao Dinamo Kijev. Naš Darijo Srna pogodio je iz jedanaesterca u 90. minuti, a posao je dovršio Bernard.

- Ovo je važan dan za naše navijače. Nakon odlazaka Coste, Adriana, Ilsinha i Fernanda, mnogi su se pitali hoće li Šahtar ostati Šahtar. Sada nema sumnje u to! Tako rade europski velikani, kupuju i prodaju. Lijepo je vidjeti naše igrače u Chelseaju, Borussiji, Cityju, Bayernu i ostalim velikim klubovima. Mnogi misle da smo sada lošiji, no Šahtar će ostati Šahtar. Ovo je važan trofej i zaslužili smo ga - rekao je Srna za klupsku stranicu.

Kako to da je Srna izveo jedanaesterac?

- Trener je rekao da ja to napravim. Imam iskustvo i samopouzdanje.

Susret se igrao u Odesi.

- Osjetili smo podršku, no ništa ne može zamijeniti našu Donbas Arenu. Osjećam da će uskoro mir zavladati tamo i za mene će osoba koja donese mir biti heroj. To nam je potrebno zbog djece i naše budućnosti. Predsjednik svakodnevno pomaže građane u Donjecku. Radi to iz duše jer voli svoju zemlju. Ovo je pobjeda za čitavi Donjeck, Donbas regiju i naše navijače.

Je li razgovarao s predsjednikom Rinatom Ahmetovim?

- Jesam, poznajemo se 12 godina. Njemu je sada glavni zadatak osiguranje mira, a nogomet mu je velika ljubav. Rekao je da nikada nije sumnjao u budućnost Šahtara, čak i kada je prodavao igrače. Oduševljen je zbog povrataka Eduarda, sjajnog nogometaša i osobe. Jako je sretan, ali će biti stotinu puta sretniji kada donese ovaj trofej u Donbas, Donjeck i navijačima Šahtara - zaključio je Srna.

Dodajmo i da Eduardo sinoć nije debitirao za Šahtar po povratku u Europu iz Flamenga, dok je Domagoj Vida na drugoj strani odigrao čitavi susret.

>> Eduardo da Silva stigao u Ukrajinu, dočekao ga Darijo Srna

Komentara 3

Avatar GaryLineker
GaryLineker
13:24 15.07.2015.

Srna je kapetan koji još uvijek može puno pružiti. Samo se nadam da će napokon promijeniti svoje ponašanje na terenu. Bez simuliranja, svađanja sa suparničkim igračima i sucima, momčad neće ostavljati s igračem manje i biti će oličenje kapetana.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:56 15.07.2015.

što prije ode iz repke, imat ćemo veće šanse bit bolji. Hvala Srna za sve, al mislim da nisi na nivou... ko misli da serem, neka mi kaže kad je zadnji put centrirao? asistirao, pretrčao nekog?

CI
Cicipici
11:49 15.07.2015.

Ne veseli samo njega, sve nas veseli povratak Edouarda.......osim mozda naseg izbornika, jer opet ce morati traziti izgovore i opravdanja !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije