Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL od A do Z
Povratak na članak

Danas počinje nova sezona Prve liga i lov na Dinamo

Treneri su dosad slagali svoje momčadi, odradili pripreme i sad će se djelomično vidjeti kakav će tko biti

Komentari 3

WT
Wtf
14:37 19.07.2019.

Dinamo je svijet za sebe, već u dvanaestom će biti praktički prvak, baš zato kad mu sudac dosudi nešto što nije samo im radi medvjeđu uslugu. Rijeka, Osijek, Hajduk su li la s tim da se Hajduk jučer gadno usosio što bi mu se moglo odraziti na igrački kadar i financije.

VL
BO
borcanac
15:35 19.07.2019.

Stovana Upravo Dinama Ni pokakvu cjenu nedozvolit klosarim (Dinamo tosmo mi)kojim dirigiraju propalice alkoholicari i kockari (maric simic sokota balaban )i jos pokoji koji su spiskali sve stosu zaradili sad bi punu Dinamovu blagajnu Neka vam primjer bude udruga Nasas Hajduk Pa Hajduk je postao dno dna

VL
ČI
čikaga3
15:13 19.07.2019.

Čim sam pročitao prezime rušitelja Dinama / Bišćana / prestal sem čitati članak. Tom treba zabraniti da kroči na Maksimir bilo službeno ili privatno, također i Šimiću. Mariću, Šokoti i Staniću. Gdje bi bili da ih nije Dinamo profilirao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.