Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier Tennis Show

Danas kreće aukcija vrijednih predmeta vrhunskih sportaša

Premier Tennis Show
Foto: Premier Tennis Show
1/3
25.03.2021.
u 13:29

Sudionici aukcije moći će birati predmete koje će donirati sportaši poput Rogera Federera, Luke Modrića, Janice Kostelić, Sandre Perković, Gorana Ivaniševića, Donne Vekić, Davora Šukera te brojnih drugih.

U sklopu ovogodišnje sportske ekshibicije humanitarnog karaktera Premier Tennis Showa, koja će se dogoditi u Osijeku 6. i 7. travnja, održat će se i donatorska večera s finalom jedinstvene i rijetko viđene aukcije, za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.

Sudionici aukcije moći će birati predmete koje će donirati sportaši poput Rogera Federera, Luke Modrića, Janice Kostelić, Sandre Perković, Gorana Ivaniševića, Donne Vekić, Davora Šukera te brojnih drugih.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eventa - Hrvatski Premier Tenis, hrvatska vrhunska tenisačica Donna Vekić, njezina obitelj i suradnici, odlučili su na njezinu inicijativu, nastaviti tradiciju i ponovno pokrenuti tenis u Osijeku. Na ovogodišnjem događaju nastupit će i zaigrati hrvatska i internacionalna teniska imena, a kao i prošle godine, naglasak je uvijek na hvalevrijednom i  humanitarnom dijelu same manifestacije.

Na donatorskoj večeri koja će se održati u Terra Negra Country Clubu u Osijeku  6. travnja 2021. u 20 sati će se održati finale jedinstvene aukcije, a od danas počinje sudjelovanje u istoj. Prijave i registraciju za sudjelovanje u aukciji, koja će se odvijati od danas pa sve do dva tjedna prije donatorske večere, mogu se napraviti putem stranice aukcije.hr.

Cilj ove humanitarne aukcije je prikupljanje sredstava za izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko-baranjskoj županiji, kako bi svako dijete moglo zavoljeti igrati tenis, a samim time, razvijati motoričke sposobnosti i razvijati dobre navike i brojna prijateljstva. Ovakva inicijativa se događa po prvi put u Hrvatskoj i puno je više od lijepog javnog igrališta. Ona pridonosi zajednici, pojedincu, a posebno najmlađima, koji su najveće bogatstvo. U budućnosti je cilj djelovati na području čitave Hrvatske te omogućiti djeci i mladima diljem zemlje da uživaju i rastu onako kako zaslužuju.

Broj ulaznica za ovaj nesvakidašnji događaj je ograničen, a ulaznice se mogu kupiti na stranicama www.premiertennisosijek.com.

Ukoliko epidemiološke mjere ne budu dozvoljavale da se donatorska večera održi uživo, tada će za sve sudionike biti osiguran visokokvalitetan online prijenos. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije