Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Damir Krznar: Možemo biti sretni što je samo 0:1, ali još uvijek smo u igri

- Utakmica paradoksa. U prvom smo poluvremenu dominirali i imali više od igre, a primili smo gol. U nastavku nismo uspjeli parirati Villarrealu i na kraju možemo biti zadovoljni što je samo 0:1. No, šansa postoji i još uvijek smo u igri - rekao je Krznar.

Komentari 13

VE
večernjamaglica
23:35 08.04.2021.

Ma moglo se naglavu i popušiti 5 komada i zabiti 2.Ne možeš Dinamo trpati u evropske velikane,pa da može igrati presing Španjolcima.Ovi nisu podcijenili Dinamo,a penal je nesreća,za 10 godina će se nogomet igrati s vezanim rukama na ledjima,ili će shvatiti da je njihova teorija ruke u neprirodnom položaju...smeće

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:15 09.04.2021.

Nije mi jasna logika u zamjeni Gvardiola? Po meni, bio je jedan od boljih na utakmici i opasniji po gol Villarreala od bilo koga u napadu! Mozda jos nije bio dovoljno spreman poslije ozljede? Razocarao me Ivanusec, a ni Orsic nije bio na visini. Sto je najgore, ni zamjene nisu donijele nista posebno za sjecanje. Kastrati k'o muha zundulja... Gledao sam prijenos sa engleskim komentarom... oba komentatora su slozna u ocjeni da je jedanaesterac prestrogo dosudjen. Lopta napucana u obrambenog igraca sa manje od pola metra! Ali dobro, sto je tu je. Villarreal je solidan tim, ali nista vise od toga. Ako Dinamo u Spanjolskoj uspije prvi zabiti gol, sve je otvoreno...

VL
Avatar Krešimir Karamazen
Krešimir Karamazen
23:45 08.04.2021.

Ako Dinama prođe ispit kod Španjolaca, onda moze nastaviti s Arsenalom i Manchester Unitedom. Dijelim mišljenje trenera Krznara da bi igrači trebali stoički pokušati odigrati vlastitu planiranu taktiku i ne nervirati se zbog rezultata.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
03:45 09.04.2021.

Zasluzeni poraz s obzirom na igru.

VL
GE
generacija57
06:41 09.04.2021.

Imaju slabe nišanske sprave.

VL
UN
Undertaker
06:32 09.04.2021.

Igrači Dinama nisu bili 100% u utakmici. Umjereni tempo i bez agresivnosti protiv ovakvih pimplavaca Dinamo nije imao šanse. Nisu bili dobro pripremljeni i zadovoljni plasmanom u 1/4 finale. Ako ne promijene pristup loše im se piše na uzvratu. Ključni igrači Dinama bez želje za pobjedom.

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
06:29 09.04.2021.

bravo dinamovci pravi ste lavovi zadali ste muke španjolcima svi su otišli u odbranu a onaj penal nije mjerilo utakmice

VL
XI
xibau
23:31 08.04.2021.

villarreal je jako dobar pozitivno su me iznenadili, dinamo je bio solidan ali ništa posebno....

VL
FR
freeshooter
23:28 08.04.2021.

Profesor Baltazar je mislio...i mislio...i smislio...formulu kako ću pobijediti protivnika igrom na svojoj polovici, a ni slučajno da prijeđemo centar...promašena postava igre, profesore Baltazar, a svaki put kada smo prešli centar bili smo opasni, no Vi ste uporno gurali vašu gubitnu defanzivnu formulu, šteta, po stoti put, hrvatski nogomet nije za opciju totalne defanzive, i to još doma, da smo igrali otvoreno sa pritiskom kao protiv Tottenham opet bi dali 3 komada, no profesor Baltazar nije bio spreman za to, nema hrabrosti, Zoki moraš pomoći za uzvrat, mi apsolutno možemo sa njima, sve je još otvoreno, samo moramo imati tu našu igru prema naprijed, i po mogućnosti bez Kastratija...ajmo dečki sada morate tamo dobiti...vi to možete...ale ale dinamo ale...

VL
KA
kajbum
00:48 09.04.2021.

Odors mamici ode I dinamo

VL
KA
kanđija
23:58 08.04.2021.

Krznar ? Nije to trener za Dinamo..svako 5 dodavanje ispravno...igrači se sudaraju..Ademi van utakmice..i umjesto da nešto učini on samo šapuće sa pomoćnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.