Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE MU ZAHVALITI

Daliću branitelji dodijelili – 'Veliko zlatno srce'

Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
04.02.2018.
u 17:47

Inače, 'Veliko zlatno srce' dosad su primili: Mladen Pavković, dr. Nela Sršen, Anja Šovagović-Despot, Milan Bandić i Jakov Sedlar

Udruga branitelja Domovinskog rata 'Zagrebački velesajam' i Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja RH i Grada Zagreba, dodijelile su 'Veliko zlatno srce' Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije. 

Na taj način i branitelji žele zahvaliti ovom iznimnom čovjeku i stručnjaku, treneru i bivšem profesionalnom nogometašu, koji nas je, s vrhunskim hrvatskim sportašima, odveo na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, ali i na njegovu cjelokupnom radu u sportu, posebice na promidžbi hrvatskog sporta u svijetu.

Priznanje će Zlatku Daliću biti svečano uručeno 15. ožujka 2018. u dvorani zagrebačke HVIDR-e (Slovenska 21).

Inače, 'Veliko zlatno srce' dosad su primili: Mladen Pavković, dr. Nela Sršen, Anja Šovagović-Despot, Milan Bandić i Jakov Sedlar.

Komentara 8

NV
NV
17:54 04.02.2018.

Jedna od milijun udruga dala veliko srce i Bandiću. Sve rečeno. A Daliću ne brini. Napljuva ćete poslij prvog poraza.

CI
cinbenik
18:10 04.02.2018.

To su mu dali HDze branitelji,u spregi se samouzdizu.Udruzili se u laznom domoljublju,pa izdizu Dalica.Dalic je anonimus sportu,a Hrvatska reprezentacija treba da mu odskrine vrata za osobni uspjeh,bez obzira na uspjeh reprezentacije..Vec vidjeno u MKMPiske lazno domojubnoj udruzenoj organizaciji.....Naslikava see sa presednicom podjela i raseljavanja Hrvata,kao sto se ona naslikavala u preizbornoj kapanji sa lazno domoljubnim presednikom HNS i ostalim.........Unistenje svega Hrvatskog se nastavlja,i nanosi braniteljijm i DR,a posebno mrtvim,nejednakopravnosti koju rade lazni domoljubi.

CA
calcaneus
22:56 04.02.2018.

Bio na dvije utakmice sa predsjednicom i dobio priznanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije