Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO PROTIV FRANCUSKE?

Dalić na mukama sa sastavom: Poznato koji će igrač večeras debitirati za Hrvatsku

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
08.09.2020.
u 09:57

Toliko je bilo loših figura u Portu da ni Zlatko Dalić ne zna na čemu je.

Hrvatska je posljednji put na St. Denisu gostovala u ožujku 2011. godine, u istom raspoloženju kao i sada, tri dana nakon Bilićeva debakla s Gruzijom u Tbilisiju (0:1). Francuze je tad, pred 70.000 gledatelja, vodio Laurent Blanc, a hrvatska obrana predvođena sjajnim Pletikosom i Šimunićem odoljela je napadima tricolora i završilo je 0:0. 

Iz današnje momčadi vatrenih u toj utakmici nastupili su Lovren, Perišić i Vida. Sva trojica nastupit će i danas, dok se ostatak momčadi ne nazire. Toliko je bilo loših figura u Portu da ni Zlatko Dalić ne zna na čemu je. Zna se, primjerice, da će danas za vatrene debitirati 23-godišnji stoper Rubina Filip Uremović. 

Hrvatska bi  mogla zaigrati u sljedećem sastavu:

Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Brozović, Badelj - Rebić, Kramarić, Perišić - Petković.

Pogledaj ponudu Germania kladionice

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
10:34 08.09.2020.

Jedvaj ne može igrati braniča. Loš je.

MA
Marsijanac
19:23 08.09.2020.

Brozovic i Badelj, samo 2 vezna igraca, a trbalo bi ih biti barem 4 ili jos bolje 5... Bez odlicnih veznjaka mi smo repka za 30-to mjesto. Nije mi jasno iz kojeg se to razloga Vrsaljka uopce pozivalo.Pa nije repka mjesto za rekreaciju.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
12:50 08.09.2020.

"Onda je samo nebo granica. Takva je i moja kartica."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije