Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOS GRADA
Povratak na članak

Čudo iz Našica je najgledaniji klub treće najjače lige na svijetu

U Našicama postoji još nekoliko sportskih klubova, ali nitko nije popularan kao Nexe.

Komentari 5

MA
Marsijanac
16:53 18.10.2018.

Bravo Nasicani . Nego rad sa mladima morate poboljsati. Mora biti vise DOMACIH igraca.

VL
DA
damyr26
20:18 18.10.2018.

Prestanite pisati gluposti, to je instant klub za koji nije pitanje da li će prestati postojati u ovom obliku već je pitanje kada će prestati postojati. Klub jse financira najvećim djelom novcem firme koja je državi dužna milione kuna, baš me zanima kako. U ekipi imaju jednog domaćeg igrača što je sramota za petnaest godina nisu stvorili niti jednog domaćeg igrača, naravo da nema domaćih igrača nekad su razni treneri dovodili igrače koji valjaju i ne valjaju alin svoje.Jos nestao. koliko "selo" od 12- tak tisuća stanovnika imati vrhunskih klubova?

VL
TO
Tomi0713
14:24 18.10.2018.

Bravi,volio bih jos da i Metkovic opet dode u konkrenciju

VL
Avatar rubinet
rubinet
17:26 18.10.2018.

Našičani,bravo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.