Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL: ZAVRŠNICA
Povratak na članak

Čudesna sezona: U zadnjem kolu se čak šest klubova bori za cilj, ili Europa ili ostanak

Hajduk u Europu, odnosno u Konferencijsku ligu, vodi pobjeda nad Lokomotivom (koeficijent 1,45; na Lokomotivu 6,80). Bude li neodlučeno u ogledu Rijeke i Gorice (a u njihovih 11 međusobnih ogleda samo je dva puta bilo neodlučeno), Gorica bi na kraju bila treća, a Hajduk četvrti

Komentari 2

RO
roland
10:44 22.05.2021.

Istra i Varaždin ne smiju ispasti. Hajduk mora u borbu za Europu, a Rijeka je bolja od Gorice. Za Lokomotivom nitko neće žaliti, bit će to dio strategije borbe protiv Mamića, iako se u Lokomotivi godinama izuzetno kvalitetno radi, tako da će se Lokomotiva brzo vratiti u 1 HNL. Najradije bih po drug puta otišao kladionicu i uplatio 3 para, ali me je strah da se ne navučem.

VL
DU
Deleted user
10:08 22.05.2021.

Hajduk -Lokomotiva 1 ....... Osijek - Istra X ..... Slaven - Varaždin 2 .... Rijeka - Gorica 1...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.