Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na crnoj listi

Cro Cop otkrio s kime želi odraditi revanše prije završetka karijere

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
17.06.2015.
u 11:55

Filipović je ušao u 41. godinu života, ali još uvijek ne misli stati.

Mirko Filipović se vratio u UFC kako bi osvetio neke svoje poraze. Prvi je, i to spektakularno, stradao Gabriel Gonzaga, a Mirko je u časopisu Fighters Only otkrio tko mu se još nalazi na "crnoj listi".

"Cro Cop" je ušao u 41. godinu života, ali još uvijek ne misli stati.

"Pobjeda nad Gonzagom me razveselila. I sve dok budem zadovoljan u UFC-u, nadam se da ću nastavljati s borbama.", izjavio je Mirko i dodao:

"Ali nema garancije. Ovo je MMA. Svi su gladni, svatko ti želi skinuti glavu. Ja ću biti spreman, a čak i ako ne uspijem znat ću da sam pokušao. Moji fanovi će reći: 'To je čovjek koji je imao veliku karijeru u Prideu, veliku karijeru u K-1. Nije uspio u UFC-u, ali je pokušao.' To je važno. Tako ja podižem svoju djecu. To je nešto što stvarno želim raditi. To je nešto što dugujem sportu, a dugujem i samome sebi da pobijedim neke od tih tipova."

Želi li Cro Cop revanše sa svim svojim bivšim protivnicima koji su još uvijek aktivni?

"S nekima da, s nekima ne. S Joshom Barnetton se definitivno neću boriti. Borili smo se tri puta i pobijedio sam ga dva puta. Tehnički je to bilo tri puta, ali za prvi put ne mogu biti korektan i to računati kao pobjedu", otkrio je Filipović, prenosi Fightsite.

Pojasnio je zašto na prvi meč tako gleda.

"On je bio povrijeđen nakon 30 sekundi. Padali smo i on je ozlijedio rame. Bio sam proglašen kao pobjednik, ali to nije bila pobjeda. No, recimo da smo se borili dva puta i dva puta sam ga pobijedio pošteno, ja inače mnogo volim Josh Barnetta kao borca... Nema smisla opet se boriti s njim."

A oni s kojima Cro Cop želi opet ukrstiti rukavice su...

"Nogueira je tu, Roy Nelson i još neki borci. Junior dos Santos je definitivno tu. A možda i Overeem."

Ovo su informacije koje će zagolicati maštu svakom navijaču legendarnog Cro Copa, koji je pobjedom nad Gonzagom dokazao da se još uvijek može natjecati na najvišem nivou natjecanja.

>>Ništa ne smiruje kao uređivanje i održavanje travnjaka! Moj najdraži hobi!

Foto: Alcatel

Komentara 1

DI
diskasting
22:33 17.06.2015.

minotauro ima sad uskoro borbu, JDS će najvjerovatnije dobiti priliku protiv novog prvaka werduma, a alistar je jedini slobodan a i nešto su se njih dva zakačili klasični trash talk , budemo gledali taj meč najvjerovatnije. a mirko će lako alistara nokautirati bar mislim sretno mirko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije