Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTEŽI PORAZ

Cro Cop: Gonzagi želim vratiti za onaj nokaut!

Gonzaga
Foto: Screenshot/youtube.com
1/3
24.01.2015.
u 11:57

- U toj borbi sam podcijenio moć laktova s kojima me ošamutio u parteru i potom nokautirao kao vreću - prisjeća se Mirko.

Prva Cro Copova postaja na turneji koja bi trebala biti osvetnička bit će Gabriel Gonzaga, čovjek koji mu je nanio najteži poraz u karijeri. I to na način koji nitko nije ni sanjao, a kamoli očekivao. Njihov okršaj bit će glavna borba večeri priredbe u Krakowu, zakazane za 11. travnja, za koju će glavni mamac biti upravo ishod njihove prve borbe.

Krajem prve runde borbe održane u Manchesteru, Brazilac je Hrvata pogodio udarcem koji nikako nije bio njegova specijalnost, s desnim high-kickom. Mirko je pao i neko vrijeme bespomoćno ležao izvrnuta koljena i gležnja i to su slike koje mu zacijelo silno bude želju za uzvratom. Bio je u toj borbi veliki favorit, a prošao je kao kakav autsajder.

- U toj sam se borbi prvi put susreo s laktovima koji u Prideu nisu bili dozvoljeni. Osvetilo mi se što sam podcijenio moć tih udaraca s kojima me je Gonzaga posve uzdrmao u parteru. Kada sam pak ustao bio sam posve ošamućen, vidio sam doslovce tri protivnika i zato me i pogodio kao vreću - iskren je bio Mirko u prisjećanju na tu borbu.

Hrvatski borac volio bi se ove godine boriti još s nekim borcima od kojih je izgubio, a koji su pod ugovorom sa UFC-om, kao što su Hunt i Minotaur.

- Za mene bi bilo optimalno da imam četiri borbe u godinu dana, no UFC mi to teško može omogućiti zbog velikog broja boraca pa bih bio zadovoljan i sa tri. Vjerujem da ću se većinom boriti u Europi, a ako bi došlo do priredbe u Zagrebu tu bih se volio boriti s Minotaurom, jednim od pionira slobodne borbe. On bi za našu publiku bio najprivlačniji suparnik.

>> Zašto su Cro Copa i Gonzagu smjestili u poljski Krakov?

Komentara 6

LA
lakočemo
13:34 24.01.2015.

vi ljudi pričajte što hočete ali ja mislim da u njemu ima još vatre.naprijed Mirko svu sreću

A4
alfa 4c
13:26 24.01.2015.

Mirko.Ako nista drugo,pobjedi barem Gonzagu i ja cu lijepo spavati...I biti ces moj besmrtni heroj.Usudio bi se reci najveci borac svih vremena!Ustvari,sam potpis za ovu organizaciju,u ovoj dobi govori sve o tebi!Pa tko na svijetu još to može?! Hvala u ime svih Hrvata!Volimo te!

SA
sasavt
15:48 24.01.2015.

sam pazi da opet nedobis po piksi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije