Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Cristiano Ronaldo ne želi Adebayora u Real Madridu

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo celebrates his goal against Getafe during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid May 10, 2011. REUTERS/Susana Vera (SPAIN -
'SUSANA VERA'
03.08.2011.
u 18:05

Emmanuel Adebayor prošle je sezone bio na posudbi iz Manchester Cityja u Realu, a nadao se da će ove godine tamo prijeći za stalno. Međutim, zvijezda madridskog kluba Cristiano Ronaldo smatra kako to nije potrebno.

Komentara 2

SE
serđo
18:20 03.08.2011.

bitno da će romaldo opet zabit 50 beznačajnih golova alemriji, minus 1.

BO
bomba
00:59 04.08.2011.

Ronaldovo nije da govori tko treba a tko ne. Adebayor je došao zato što je Real ostao bez napadaća. Imao je peh prošle sezone i Jose ne želi da mu se ponovi peh pa da opet traži napadača u sred sezone. Igračevo je da igra kako mu trener kaže i zato je plačen a ne da pametuje i igra se nečega zašto nije kompetentan i nije plačen za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije