Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VILLAR PEROSI

Cristiano Ronaldo debitira i postaje dio tradicije koja traje od 1955.

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
12.08.2018.
u 15:48

Juventus će, naime, u Villar-Perosi tradicionalno otvoriti novu sezonu utakmicom između A i B momčadi, odnosno dvobojem seniorske i juniorske momčadi

Danas u 17 sati vrijeme će nakratko stati na Čizmi, a mjestašce Villar-Perosa sa svojih 4000 stanovnika, postat će centar (nogometnog) svijeta. Jer, Cristiano Ronaldo spreman je za službeni debi u Juventusovom dresu! I laže onaj koji tvrdi da ga ne zanima što i kako će to izgledati, piše Goal.

Juventus će, naime, u Villar-Perosi tradicionalno otvoriti novu sezonu utakmicom između A i B momčadi, odnosno dvobojem seniorske i juniorske momčadi, koja se odigrava svake godine uoči nove sezone još tamo od 1955.!

Veliki je to događaj svaki put, dolaze svi vodeći ljudi kluba, a ove godine će to biti još naglašenije jer svi žele vidjeti Cristiana Ronalda na djelu.

>> Pogledajte kako je Bernabeu dočekao Modrića

Podsjetimo, Portugalac je ovog ljeta došao u staru damu iz madridskog Reala za odštetu od 117 milijuna eura, a imat će godišnju plaću od 30 milijuna. S treninzima je počeo nedavno nakon što mu je završio odmor poslije nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Utakmica dvije Juventusove momčadi počinje u 17 sati.

Inače, debi za Juventus poklopio se s jednim značajnim datumom u karijeri Cristiana Ronalda. Na današnji je dan, naime, 2003. godine potpisao za Manchester United.

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:08 12.08.2018.

evo mene boli k za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije