Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kockasti vikend

Ćorluka i Modrić protiv Kalinića igraju jubilarke

'Tottenham Hotspur\'s Croatian defender Vedran Corluka (C) vies with West Ham\'s Swiss defender Valon Behrami (R) and Czech midfielder Radoslav Kovac (L) during the English Premier League football mat
'GLYN KIRK'
13.03.2010.
u 09:07

Tottenham dočekuje Blackburn (subota, RTL 13.45) i pokušat će sačuvati trenutačno četvrto mjesto na tablici Premiershipa.

U dvije i pol godine u Engleskoj Vedran Ćorluka odigrao je 99 utakmica. I u to vrijeme "okrenuo" se oko njegovih transfera ogroman novac. Bez Čarlijeve plaće, riječ je o 26,9 milijuna eura. Naime, Manchester City platio je 13 milijuna Dinamu, a onda je Tottenham platio Cityju 13,8 milijuna.

Danas će Čarli, a trebao bi igrati, protiv Blackburna upisati jubilarnu, stotu utakmicu u Engleskoj prvoj ligi (35. za Tottenham). Manji jubilej ima Luka Modrić, on bi nakon godinu i pol dana na Otoku danas trebao zaokružiti 50. utakmicu u Premiershipu.

U akciju bi konačno trebao i Eduardo na gostovanju kod Hulla, vrijeme je da mu Wenger ponudi minutažu. Klasnić će se sa svojim Boltonom boriti s Wiganom za važne bodove.

U sastav Lyona, slavljeničku momčad Lige prvaka koja je izbacila madridski Real, mogao bi ući Dejan Lovren, St. Etienne ne bi smio biti pretežak posao. A Bayer bi nakon teškog posla u Firenci trebao imati lakši zadatak protiv Freiburga. Sa možda svježima Olićem i Pranjićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije