Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

City u gostima pobijedio Leicester, Leipzig uvjerljiv protiv Schalkea

Manchester City
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.02.2020.
u 20:48

Nogometaši RB Leipziga pobijedili su u 23. kolu Bundeslige u gostima Schalke s čak 5-0 i ponovno došli na samo bod zaostatka od vodećeg Bayerna

Nogometaši Manchester Cityja učvrstili su se na drugoj poziciji engleskog prvenstva minimalnom 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Leicester Cityja u susretu 27. kola.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Gabriel Jesus u 80. minuti na proigravanje Mahreza. Time je Brazilac ispravio Aguera kojemu je u 62. minuti vratar domaćih Schmeichel obranio kazneni udarac.

Manchester City
1/3

Drugi City sada ima 57 bodova, sedam više od trećeg Leicestera, ali čak 19 manje od vodećeg Liverpoola.

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Tottenham Hotspur s 2-1 (1-0).

Chelsea je poveo 2-0 golovima Girouda (15) i Marcosa Alonsa (48), da bi na konačnih 2-1 nesretnim autogolom smanjio Ruediger (89-ag) u samoj završnici dvoboja. Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za četvrti Chelsea.

Četvrti Chelsea sada ima 44 boda, četiri više od petog Tottenhama.

Nogometaši RB Leipziga pobijedili su u 23. kolu Bundeslige u gostima Schalke s čak 5-0 i ponovno došli na samo bod zaostatka od vodećeg Bayerna. 

 Golove su za Leipzig polučili Sabitzer (1),  Werner (61), Halstenberg (67), Angeliño (80) i Forsberg (89).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije