Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA PORTUGAL

Ćiro dobio novu pjesmu, ali i ostao bez vratara

BiH reprezentacija
Goran Kovačić/VLM
11.11.2009.
u 18:12

Nogometna reprezentacija BiH pobijedila je Novi Vinodolski sa 5:0 pogocima Muslimovića (2), Ibiševića, Medunjanina i Berberovića.

Bila je to dobra prilika Ćiri Blaževiću da dobije uvid u pripremljenost svojih izabranika uoči utakmica protiv Portugala u dodatnim kvalifikacijama za SP. Ćiro neće moći računati na Semira Štilića i vratara Kenana Hasagića.

– Kenan nije dobro igrao. Ne mogu se osloniti na njega u Lisabonu. Treba mu još vremena da se vrati u formu – rekao je Blažević, koji je zajedno sa svojim izabranicima ovih dana dobio novu pjesmu “Naprijed BiH”, u kojoj ima i stih: “I neka igra sa tribine, naprijed sa Ćirom”.

Vedad Ibišević ističe da su ljudi u BiH željni i uspjeha reprezentacije, pa su utakmice s Portugalom vrlo bitne.

– Izbacimo li Portugal, nastupit će novo razdoblje za našu zemlju. Kako pobijediti? Moramo igrati vruća srca i hladne glave – rekao je 25-godišnji nogometaš Hoffenheima.

Nijemci predstavljaju Ibiševića kao nogometaša koji je trenutačno u boljoj golgeterskoj formi od Edina Džeke, iako na pogodak čeka već dugih 478 minuta. Za to vrijeme izvanredno zabija Džekin suigrač Zvjezdan Misimović, u ovom trenutku najveća Ćirina uzdanica za dvoboje s Portugalcima.

– Možda se Džeko raspuca baš protiv Portugala, tko zna? – kazao je 27-godišnji veznjak Wolfsburga.

– U našoj je zemlji neviđena euforija, čak i malo pretjerana. Zato se i pripremamo u Hrvatskoj, samo da bismo izbjegli moguće gužve – kazao je Misimović.

U Portugal su preko Barcelone već krenula dva autobusa sa 110 navijača BiH.

Komentara 3

MI
milton
20:25 11.11.2009.

sastav: Piplica, Hrgović,Pandža, Damjanović, Bajramović, Spahić, Arnautović, Hadžić, Baždarević, Bajević, Bukal. Dobitna kombijacija.

OB
-obrisani-
12:30 12.11.2009.

Bilo kako bilo u barazu,hvala Ciri i njegovim Lavovima na dosadasnjim rezultatima.Ako se uspijemo plasirati na SP to je super a ako ne nije tragedija treba biti zahvalan momcima i na dosadasnjim rezultatima.Sretno momci i veliko vam HVALA.

MA
matina
13:40 12.11.2009.

Ciro napravi rezultat i dokazi da nisu godine u pitanju nego znanje.I postaces prijesednik bosne i hercegovine bok i sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije