Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PERIŠIĆ:

Cilj je zabiti što prije i okrenuti publiku protiv Turaka

Nikola Kalinić i Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
04.09.2017.
u 21:33

Izbornik Turaka Lucescu tvrdi kako je Ukrajina najbolja reprezentacija u našoj skupini

Ivan Perišić sjeo je uz izbornika Antu Čačića na press konferenciji uoči utakmice s Turcima u Eskisehiru.

- Nije lako odigrati dvije utakmice u tri dana, ali znamo koliko nam je ova važna, koliko nam znače ovi bodovi i učinit ćemo sve da što je mogu prije postignemo pogodak i riješimo to što prije – naglasio je Ivan Perišić.

Pitali su ga i za krizu u turskoj reprezentaciji.

- Znamo da su u teškoj situaciji i zato će dati sve od sebe da se vrate u igru uz pomoć svoje publike. Mi ćemo stoga pokušati što prije doći do pogotka i okrenuti njihovu publiku protiv njih. Bili smo bolji od Turaka u Parizu, bili smo bolji i u Zagrebu – dodao je Ivan Perišić.

Čačić pak tvrdi kako umor čini svoje, '48 sati nakon utakmice umor je najveći', a komentirao je i posljednji poraz Turaka u Harkivu.

- Dojam je bio da su oba pogotka Ukrajinaca bila neregularna, no na to treba gledati kao sastavni dio igre. Svjedoci smo često kako suci griješe, uvjeren sam nenamjerno – uzvratio je naš izbornik.

Pitali su ga ima li Hrvatska problem s realizacijom.

- Činjenica je kako postižemo malo pogodaka, ali malo i primamo, oba smo u kvalifikacijama primili iz prekida. Podsjećam da smo protiv Turaka u dvije utakmice postigli dva pogotka, Modrićev eurogol u Parizu i Rakitićev 11-erac u Zagrebu, ali da smo i sedam puta pogodili okvir vrata. Ma neka ostane ovako, da i dalje zabijamo gol po utakmici, a da niti jednoga ne primimo – kazao je Čačić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije