Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan pad

Cijelu noć se drhtalo hoće li preživjeti, jutro donijelo lijepe vijesti

Manuel Scavone
Foto: Screenshot
02.02.2019.
u 09:59

Prizor je toliko uznemirio sudionike utakmice da je odmah prekinuta

Manuel Scavone, 31-godišnji nogometaš Leccea koji je u petak već u četvrtoj sekundi utakmice protiv Ascolija pretrpio stravičan pad, dobro se oporavlja i mogao bi već tijekom dana biti pušten iz bolnice. Gazzetta donosi da su liječnici čitavu noć drhtali od brige, ali i da se s jutrom zdravstvena situacija ozlijeđenog igrača bitno popravila.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Liječnik Leccea Peppino Palaia je medijima potvrdio da se u jutarnjim satima čuo sa Scavoneom i da se veznjak već bio u stanju šaliti, ali i dodao da će doktori narednih dana pažljivo pratiti razvoj situacije.

Naime, Scavone je pretrpio hiposistoliju zbog čega mu je pao broj otkucaja srca, a uz to je utvrđena i privremena hipoksija (pad tlaka kisika u krvi) nakon što je igrač žestoko udario glavom o tlo.

Nesretnik je trenutačno izgubio svijest, a prizor je toliko uznemirio ostale sudionike na travnjaku da je utakmica prekinuta. Predstavnici kluba bili su čitavu noć u kontaktu s liječnicima i obitelji, a javili su se i iz Parme za koju je Scavone donedavno nastupao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije