Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi članovi Izvršnog odbora jednoglasno odlučili

Cicin izvještaj bio je neprihvatljiv

14.07.2006.
u 18:35

Satima je sva medijska svita čekala ispred kuće hrvatskog nogometa u Rusanovoj 13. Bijeli su dim dočekali malo poslije 14 sati, iako je informacija procurila i prije. No, on ovaj put nije značio početak, već završetak izborničkog mandata Zlatka Kranjčara. Potpuno očekivano, članovi Izvršnog odbora nastup hrvatske nogometne reprezentacije i izbornikov rad jednoglasno su ocijenili negativno. "Porota" se počela okupljati već od ranih jutarnjih sati. Njih 14 (nedostajali su Branko Grgić, Fredi Fiorentini, Robert Ježić, Ivan Brleković i Nevenko Herjavec) bilo je suglasno, a samo nekoliko minuta nakon završetka sastanka napustili su središte Hrvatskoga nogometnog saveza. I gotovo da se u pogledima svakog pojedinog člana Izvršnog odbora mogla pročitati misao. - Evo, učinili smo ono što ste svi nestrpljivo priželjkivali.

- Rasprava je bila opsežna i iskrena. Postignut je zajednički konsenzus da se ne dade novo povjerenje Zlatku Kranjčaru. No, Izvršni odbor također je uputio kritike na rad Stručne komisije - istaknuo je Damir Vrbanović i dodao:

- Sada moramo pronaći nove ljude koji će u novom, pozitivnijem ozračju kvalitetno pripremiti reprezentaciju za kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Neophodno je vratiti prepoznatljivi duh koji je sve ove godine krasio hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Identičnog razmišljanja bili su i ostali članovi Izvršnog odbora koji su procijenili da je otkaz Cici bio jedino logično rješenje, a njegov je izvještaj ocijenjen neprihvatljivim.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije