Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MILOSTI

Chelsea zbog rasizma kaznio svog navijača doživotnom zabranom dolaženja na stadion

Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.07.2019.
u 18:37

"Jedna je osoba zauvijek isključena sa Stamford Bridgea zbog korištenja uvredljivog rječnika i agresivnog ponašanja. Prilikom izricanja kazne klub u obzir uzeo negiranje te osobe usprkos velikom rasponu dokaza"

Engleski nogometni prvoligaš Chelsea kaznio je jednog svog navijača doživotnom zabranom dolaženja na Stamford Bridge zbog rasističkih uvreda koje je uputio Raheemu Sterlingu tijekom prvenstvene utakmice protiv Manchester Cityja u prosincu pošle godine, dok je još petorici navijača izrečena zabrana od jedne do dvije godine zabrane dolazaka na stadion.

 

"Jedna je osoba zauvijek isključena sa Stamford Bridgea zbog korištenja uvredljivog rječnika i agresivnog ponašanja. Prilikom izricanja kazne klub u obzir uzeo negiranje te osobe usprkos velikom rasponu dokaza protiv njega koji uključuju video snimku i vještačenje dvoje stručnjaka za čitanje s usana koji su oboje ustanovili kako su korištene rasistički uvredljive riječi. Još je pet osoba kažnjeno na kraća razdoblja na osnovu toga što su pokazali volju za promjenom svog ponašanja u budućnosti", objavio je Chelsea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije