Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERLIGA

Chelsea remizirao s Leicesterom, Lampard još čeka na prvu pobjedu

Frank Lampard
Foto: PA/Pixsell
18.08.2019.
u 20:57

Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 71. minute.

Frank Lampard još će morati pričekati da bi upisao prvu prvenstvenu pobjedu na trenerskoj klupi Chelseaja. Nakon neugodnog poraza od Manchester Uniteda 0-4 na startu Premier lige, u nedjelju je Chelsea na Stamford Bridgeu protiv Leicestera odigrao 1-1.

Chelsea je poveo u 7. minuti golom 20-godišnjeg Masona Mounta. On je oteo loptu protivničkom igraču u opasnoj zoni i potom zatresao mrežu. Gosti su izjednačili u 67. minuti, nakon kornera zabio je Wilfred Ndidi. Mogao je Leicester i do pobjede, ali je u 73. minuti James Maddison promašio "zicer". 

Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 71. minute.

Novak u Premier ligi Sheffield United je u 2. kolu na svom terenu svladao Crystal Palace sa 1-0, a strijelac je bio John Lundstram u 47. minuti.  U ponedjeljak se sastaju Wolverhampton i Manchester United.

Ćorluki 90 minuta u pobjedi Lokomotiva

Bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka odigrao je čitav susreta za moskovski Lokomotiv u 2-1 (1-1) gostujućoj pobjedi protiv gradskog suparnika Dinama u 6. kolu ruskog prvenstva.

Domaći su poveli preko Philippa (3), no Aleksej Mirančuk (28-11m, 82) je s dva gola osigurao preokret.

Drugi Lokomotiv sada ima 13 bodova, kao i treći Krasnodar, a bod više ima vodeći Zenit iz Sankt Peterburga. Dinamo je 13. s pet bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije