Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP TRANSFERIMA

Chelsea nevjerojatnom plaćom pokušava zadržati najveću zvijezdu

Eden Hazard
Victoria Jones/Press Association/PIXSELL
21.08.2018.
u 08:44

U utrku za talentiranog Belgijca se uključila i Barcelona, a iz redova engleskog kluba odmah moraju reagirati budući da se kraj prijelaznog roka približava, a ponuda za Hazarda ne nedostaje.

Već danima se ne stišavaju glasine kako bi najveća zvijezda londskog kluba Chelsea do kraja prijelaznog roka mogla prijeći u redove madridskog Reala i to za 224 milijuna eura čime bi taj transfer postao najskuplji u povijesti i nadmašio onaj prošlogodišnji Neymarov. 

U utrku za talentiranog Belgijca se uključila i Barcelona, a iz redova engleskog kluba odmah moraju reagirati budući da se kraj prijelaznog roka približava, a ponuda za Hazarda ne nedostaje.

Naime, kako piše Daily Mail, Chelsea će pokušati nagovoriti Hazarda da ostane nudeći mu bolji, unosniji ugovor. Ukoliko pristane, Belgijac bi tjedno trebao primati plaću od čak 300 000 funti, nešto manje od 2,5 milijuna kuna

Eden Hazard
1/7

Hazardu su ostale još dvije godine starog ugovora, a ono što ne ide na ruku londonskom klubu je činjenica da Hazard želi igrati Ligu prvaka u koju se Chelsea nije uspjela ove godine kvalificirati. 

Klub namjerava produžiti ugovor i francuskom veznjaku N'Golo Kanteu koji se pokazao kao veliko pojačanje u posljednje dvije godinje igranja na Stamford Bridgeu. Iako Kante ima još pune tri godine ugovora, Chelsea pokušava izbjeći bilo kakvu mogućnost odlaska ovog vrijednog Francuza. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
09:14 21.08.2018.

Chelsea nevjerojatnom plaćom pokušava zadržati najveću zvijezda jer pravi hrvat Kovacic nema kvalitete da ga nadopuni a kamoli nadomjesti.

DM
Darko Milić
10:24 21.08.2018.

Trenutno najbolji igrač na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije