Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga
Povratak na članak

Chelsea je kod kuće počastio Everton s petardom

Nakon impresivne pobjede protiv Barcelone u Ligi prvaka prije četiri dana, Manchester City je u 11. kolu Premier lige na svom terenu neočekivano remizirao (1:1) protiv novaka u ligi Middlesbrougha

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:38 06.11.2016.

Poslije fantasticne pobjede nad Barcelonom kod kuce odigras nerjeseno sa Middlesbrough? E to je Premier League, nikad neznas na sto ce izaci. A ovaj nogomet sto danas Chelsea igra je nesto najbolje sto je nogomet uopce ikad vidio. Ovo je cudo sto Antonio Conte radi na Stamford Bridge-u. Pored ovoga Mourinho izgleda kao obicni nogometni klovn.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.