Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik oduševljen

Červar: Ovo dokazuje da mora biti suradnje, sve doživljeno budi nadu

14.04.2019.
u 22:32

- Bio je to pravi fight, čvrsta utakmica. Gosti su dobro otvorili, ali smo mi pomoću čvrste 6-0 obrane i brzim kontrama okrenuli njihovo rano vodstvo i kontrolirali rezultat - prokomentirao je Červar

Izbornik Lino Červar nije krio oduševljenje nakon 27:23 pobjede nad Srbijom u u nedjelju u Zadru. Tim je trijumfom potvrdio nastup na Europskom prvenstvu koje će se sljedeće godine u siječnju igrati u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Červar je, između ostaloga, zahvalio Zadranima na gostoprimstvu i navijanju.

- Bila je ovo dobra predstava, ali je bila i ona u Beogradu. Zadovoljan sam. Pokazali smo u Beogradu da se može drugačije, da ipak mora biti suradnje. Pokazali su svoju skromnost, nisu ostali ravnodušni, lijepo su nas primili i nije bilo nikakvoga vrijeđanja. Baš kao i ovdje. To je ono što budi nadu, a osobito me razveslilo što sam vidio puno djece - kazao je Červar i prokomentirao utakmicu:

>>> Pogledajte izjave Line Červara i David Mandić nakon pobjede nad Srbijom

- Srbija je dobro igrala, kako u Beogradu, tako i večeras u Zadru. Bio je to pravi fight, čvrsta utakmica. Gosti su dobro otvorili, ali smo mi pomoću čvrste 6-0 obrane i brzim kontrama okrenuli njihovo rano vodstvo i kontrolirali rezultat. Sve u svemu, jako smo dobro odigrali pa i unatoč umoru - dodao je izbornik:

- Moramo postaviti kriterije postaviti malo više, želimo za Europsko prvenstvo biti još jači. Možemo složiti jednu dobru timsku igru koja mora biti prepreka svim reprezentacijama - zaključio je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije