Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA
Povratak na članak

Červar progovorio o kritičarima: Ljudi, ne želim vas lagati...

- Uživamo u timskoj igri i timskom duhu. Ima i onih koji vole žutilo pa nas kritiziraju.

Komentari 7

Avatar JustinCase69
JustinCase69
20:33 14.01.2019.

Dečkima kapa do poda..cijelom timu i trenerima..a najviše mi je drago za Veslina Vujovića koji je u svom intervju rekao da je Makedonija bolja i da Červar krivo postavlja igru.. e moj Veseline

VL
DU
Deleted user
21:09 14.01.2019.

Pa kad je počelo prvenstvo su bili već otpisani.Nije bitno i kad gube oni su HRVATSKA samo naprijed dečki zajedno u pobjedi ali i u porazu.

VL
DU
Deleted user
20:32 14.01.2019.

Pohvala za rtl-ovu reporterku: vrlo pametno i suvislo postavlja dobra pitanja.

VL
DH
dalibor.hren
05:03 15.01.2019.

"Ne želim vam lagati"! Sve pohvale mladoj reporterki!!!

VL
ZO
zoca
22:13 14.01.2019.

sve je za sada super ali bez neke posebne igre za nesto vise je potrebno imati puno bolju odbranu ,vec protiv Spanjolske ce biti puno jasnije..medalhe ce se dijeliti izmedju Danske ,Svedske ,Norveske i Francuske izgledaju mocno a skandinavski rukomett je ipak u ovom trenutku nesto vise uz fantasticne vratare i okomitom igrom na gol koja je tesko zaustavljiva..Kad bi bili peti bio bi uspjeh a uz malo srece i poklopljenih rezultata jedno polufinale bi bilo ravno zlatu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.