Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko istraživanje

Červar je bio među prvima, a sada većina trenere više ne želi to pravilo

Lino Červar
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
09.07.2020.
u 10:58

Na kraju, 30 od 39 trenera misli da se treba vratiti staro pravilo, četiri trenera želi promjenu ovog pravila, a petorica su željela da se zadrži sadašnje pravilo

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, jedan je od trenera koji je među prvima prihvatio i prakticirao pravilo Svjetskog rukometnog saveza iz 2016. prema kojem igra sedam na šest igrača u napadu.

No o toj je temi njemački tjednik Handballwoche napravio veliko istraživanje u kojem su sudjelovali vrhunski treneri u muškom i ženskom rukometu.

Na kraju, 30 od 39 trenera misli da se treba vratiti staro pravilo, četiri trenera želi promjenu ovog pravila, a petorica su željela da se zadrži sadašnje pravilo.

U istraživanju su, između ostalih, sudjelovali Olivier Krumbholz, Ambros Martin, Gudmundur Gudmundsson, Lino Červar, Ljubomir Vranješ, Manolo Cadenas, Guillaume Gille, Filip Jicha, Talant Dušebajev, David Davis, Jordi Ribeira, Nikolai Jacobssen, Raul Gonzalez, Roberto Parrondo, Dagur Sigurdsson, Ola Lindgren.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije