Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U GLASGOWU

Celtic remijem protiv Dundeeja potvrdio osvajanje škotskog prvenstva

Scottish Premiership - Celtic v Heart of Midlothian
Carl Recine/REUTERS
11.05.2022.
u 22:48

Josip Juranović zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Celtica u Dundeeu, dok je Borna Barišić odigrao prvo poluvrijeme za Rangers.

Nogometaši Celtica i teoretski su potvrdili osvajanje naslova prvaka Škotske za ovu sezonu odigravši na gostovanju kod Dundee Uniteda 1-1 (0-0) u susretu pretposljednjeg, 37. kola.

Tim bodom Celtic je stigao do 90 bodova, nedostižna četiri više od drugog Rangersa kojemu za ostanak u utrci nije pomogla niti 4-1 (2-0) domaća pobjeda protiv Ross Countyja.

Za Celtic je ovo 52. naslov prvaka Škotske te za svojim velikim rivalom Rangersom opet zaostaje za samo tri naslova.

Josip Juranović zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Celtica u Dundeeu, dok je Borna Barišić odigrao prvo poluvrijeme za Rangers.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije