Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI CIBONU
Povratak na članak

Cedevita potvrdila dominaciju i treći put zaredom postala prvak Hrvatske

Kapetan Miro Bilan je sa 20 koševa i 12 skokova predvodio Cedevitu, Luka Babić je također bio sjajan sa 16 ubačaja, 12 skokova i 5 asistencija, dok je Siriščević sa 22 poena bio najbolji kod Cibone.

Komentari 3

Avatar links
links
22:04 03.06.2016.

Kakav spektakl od utakmica, prava steta da je zavrsilo, taman smo poceli uzivati u vratilomijama Gospica i Siriscevica, nakon ovoga pola Cibone ide u punu mirovinu, 40 godina staza a pola se vtaca na staro mjesto u cirkus

VL
PE
pemulin
00:03 04.06.2016.

Bravoooo cedevita,drago mi je ,da ste opet pobjedili ,one iz cibone,a pogotovo mi je drago ,zbog njihovog ufc borca,koji dvi godine za redom nokautom baca istog igrača Zadra ,na pod i oba puta ,bez kazne. Ma di toga ima ,neg ,samo kod nas. SRAMNO ,DO BOLIIIII. SRAMNI HKS,I NJIHOVI DISCIPLINCI. kad vidim ,kako se to vani riješi ,po kratkom postupku,dođe mi muka.Sad o atmosferi u finalnim utakmicama. To je žalost,jad,frustracija,pa zar se košarka igra samo radi sebe i uže rodbine. Da hks ima iti malo mozga u glavi ,forsirao ,bih ekipu Zadra,samo radi publike,i atmosfefe ,što je napravi,al neeeeee ,vi Zadar sustavno kradete ,ima 25 godina.

VL
NA
nano0705
22:43 03.06.2016.

I da se nadovezem na komentatora linksa: vrhunska atmosfera, krcata dvorana, neponovljiv ugođaj...jadna vam majka svima kad imate sto. govoriti protiv zadra i njihovih navijača. Pa zar ljepše viditi malo nabrijanosti i vruće atmosfere nego ovaj jad večeras. Meni jee bilo neugodno gledati onu dodjelu na kraju i par ljudi na tribinama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.