Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstor

Cantona na originalan način pokazao kakvu frizuru ima Neymar

Eric Cantona i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell/Instagram/Eric Cantona
1/10
18.06.2018.
u 21:31

Brazilska zvijezda je osim kritika na lošu igru dobio i mnogo negativnih komentara za svoju frizuru. Najčešće se spominjalo da na glavi ima špagete

Titeovi izabranici razočarali su svoje navijače na startu SP-a. Brazil je na premijeri u Rusiji kiksao protiv Švicarske. Remi (1:1) u Rostov Areni razljutio je brazilske navijače, a najviše je prozivan Neymar.

Igrao je slabo i izbornik ga je trebao zamijeniti. Neymar je sve pokušavao sam i nije uspio - ističe novinar brazilskog ESPN-a Arnaldo Ribeiro.

Eric Cantona i Neymar
1/14

Bivši igrač Ze Elias naglasio je kako je Neymar zaboravio igrati momčadski:

- Bio je sebičan i upravo zbog toga je na njemu napravljeno toliko prekršaja.

Brazilska zvijezda je osim kritika na lošu igru dobio i mnogo negativnih komentara za svoju frizuru. Najčešće se spominjalo da na glavi ima špagete.

Unitedova legenda Eric Canton istog je mišljenja što je potvrdio fotografijom na svom Instagramu. Za ovu je priliku Francuz na glavu stavio kuhane špagete.

"U stilu Neymara... špageti al dente", napisao je Cantona ispod fotografije. 

Komentara 3

Avatar poljicanin
poljicanin
22:54 18.06.2018.

Ako SP nastavi kao u prvoj utakmici ,Neymar će se više pamtiti po frizuri nego po učinku.

KT
KTM
22:43 18.06.2018.

Upravo to, špageti na bulji.Najbitnije je kakvu imaš frizuru i kolko si istetoviran.A to što misli sam pobijediti Slabu(zapravo respektabilnu) Švicu,malo se zaje.Dobra Švicarska,Brazil unaprijed upisal 3 boda.E,pa nešto se i ove pita.

ZA
zarkotih
23:00 18.06.2018.

Koji je car Kantona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije