Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj egipatske priče

Čačiću slijedi otkaz: Kažu da je uoči finala odlukama izludio vlastite igrače

Ante Čačić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
26.10.2020.
u 11:09

Hrvatski strateg prije desetak dana je poražen i u četvrtfinalu ekipatskog Kupa, a sve ukazuje na to da će momčadi ostati bez plasmana u Afričku ligu prvaka

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić više neće biti strateg egipatskoga Pyramidsa nakon što u nedjelju nije uspio osvojiti trofej pobjednika CAF Kupa konfederacija. 

Njegova momčad je u finalu igranom u Rabatu na stadionu Prince Moulay Abdallah izgubila od marokanskog Berkanea s 0:1, a lokalni mediji prenose da je samo pitanje trenutka kada će klub i službeno potvrditi da je suradnja raskinuta.

Hrvatski strateg prije desetak dana je poražen i u četvrtfinalu egipatskog Kupa, a sve ukazuje na to da će momčadi ostati bez plasmana u Afričku ligu prvaka budući da kolo prije kraja zaostaje bod za drugoplasiranim Zamalekom (Ah Ahly je već osigurao naslov prvaka).

Uz sve to, novinar Omar Rabi` Yassin uoči finalne utakmice je izvijestio da se Čačić neposredno prije finala našao u sukobu s igračima, odnosno da mu je kapetan momčadi Abdullah Al-Saeed prigovorio zato što je u zadnji čas promijenio taktiku.

- Abdullah Al-Saeed prigovorio je Čačiću čim je vidio sastav i formaciju, radikalne promjene uoči presudnoga dvoboja - prenosi portal Arabic Sport 360.

CAF Kup konfederacija je osnovan 2013. godine, a to je drugi po važnosti afrički kup nakon Lige prvaka.

Čačić je egipatski klub preuzeo u prosincu 2019. godine, a bio je to njegov prvi posao nakon što je u listopadu 2017. napustio kormilo hrvatske reprezentacije.

Pyramids je osnovan 2008. godine pod imenom Al Assiouty Sport, a klub je doživio potpunu obnovu kada ga je kupio Saudijac Turki al Sheikh nakon čega je 2018. promijenio ime u Pyramids.

U srpnju prošle godine kupio ga je Salem Al Shamsi iz Emirata. Pyramids je u svom debitantskome nastupu u Kupu konfederacija stigao do finala.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Beskucnik
19:58 26.10.2020.

Radio mehanicar i nogometni analfabet , nek i ostane tamo , samo da ga ne vrate u Dinamo

SH
Shtanga
11:39 26.10.2020.

Ante Čačić Sova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije