Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegli svečanost

C. Ronaldo i Messi svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet

Ronaldo Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
26.09.2018.
u 12:02

C. Ronaldo i Messi se nisu pojavili na Fifinoj svečanosti u Londonu na kojoj je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta

Međunarodna nogometna federacija kritizirala je Cristiana Ronalda i Lionela Messija da "diskreditiraju nogomet" tako što se ne pojavljuju na svečanostima dodjela nagrada.

"Svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet, možda to i ne shvaćaju," kazao je predstavnik krovne nogometne organizacije za španjolsku Marcu.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

C. Ronaldo i Messi se nisu pojavili na Fifinoj svečanosti u Londonu na kojoj je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta. Portugalac se nije pojavio niti 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije.

Ronaldo je odustao od dolaska u Kneževinu jer mu je jako teško palo što je ostao bez nagrade, a u Londonu ga nije bilo jer je navodno imao prekratko vrijeme do nove ligaške utakmice Juventusa. Messi je odustao od dolaska u London zbog obiteljskih razloga.

Portugalsku i argentinsku zvijezdu kritizirao je i legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello.

"To je nedostatak poštovanja, morate biti tamo kada pobijedite i kad izgubite," kazao je Capello dodavši: "Na dodjeli Oscara pojave se svi nominirani."

>> Pogledajte i dojmove novinara Večernjeg lista koji je bio na dodjeli nagrade Luki

Komentara 5

MA
marsovac
14:39 26.09.2018.

za ronalda mi je oduvijek bilo jasno da je umisljeni s.upak,.........ali izgleda i messi nije daleko. Jos gore je arogancija ronalda,....ako mu Modric da loptu na nogu a on da gol onda je i Modric jednako zasluzan,....ali tako je to sa karakternim pickicama ala ronaldom & co.

IB
ibiza
13:08 26.09.2018.

ma neka , sada si vidi kako su jadni i nemogu poraz podnest ,dno dna, egoisti......

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
16:40 26.09.2018.

Capello je u pravu....ali triba razumiti i Ronalda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije