Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kek: Više nismo zaslužili...

Burno u Koprivnici: Burila ispratili zaštitari, Armada pogodila pomoćnog suca!

Slaven Belupo - Rijeka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/8
20.11.2016.
u 22:05

U 81. minuti s klupe potjeran Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, a potom u 88. i pomoćni trener Luka Brkljača. Nakon završetka utakmice Burilo je crveni karton pokazao i Franku Andrijaševiću.

Slaven Belupo zaustavio je Rijeku, s 0:0 ‘skratio’ ju je za dva boda koji su joj mogli još kako važni u utrci za naslov prvaka. Rijeka je u Koprivnicu doputovala s pet bodova više od Dinama i utakmicom manje od plavih. Pobjedom protiv Slavena Belupa otišla bi na osam bodova razlike, stvorila bi zalihu koju bi maksimirski klub jako teško dostigao pogotovu jer Dinamo ne igra dobro. No, Rijeka u tome nije uspjela.

Propustili priliku za plus 8

No, valjda ta činjenica da mogu ozbiljno pobjeći Dinamu na tablici i napraviti veliki korak ka naslovu prvaka, koliko god da se ima još puno igrati u domaćem prvenstvu, kao da je sputala igrače trenera Matjaža Keka. Naime, u prvom poluvremenu momčad iz Koprivnice potpuno je nadigrala Rijeku koja je, doduše, stigla bez četiri standardna igrača, Ristovski i Mišić imali su kartone, Gavranović je ozlijeđen, a Gorgon je imao želučanih problema. Prvo ime utakmice bio je Prskalo, vratar Rijeke i to dovoljno govori o stanju na terenu. Imali su gosti i sreće, Ivanovski je s oko 11 metara tukao visoko preko vratnice. Uz svoju klupu trener Rijeke Matjaž Kek samo je vrtio glavom, imao je zašto biti nezadovoljan. Rijeka je dosad imala prepoznatljivu igru, uvijek je bila agresivna, a sad je bila toliko mlaka, kao da je riječ o nekoj drugoj momčadi.

Što god da je Kek rekao svojim igračima na odmoru nije se previše vidjelo na terenu. Istina, Rijeka je bar uspjela vratiti loptu nešto više u svoj posjed, Slaven je postao oprezniji, a ne više tako goropadan. I veselio se Heber svojem pogotku u 64. minuti, ali kako je bio u zaleđu nije mu priznat. Rijeka ni u drugom poluvremenu nije uspjela ozbiljnije ugroziti vrata domaćina sve do 75. minute kada Čanađija nije sa šest metara ugurao loptu u gol.

Isključeni Mance i Brkljača

- Naročito u prvom poluvremenu nismo bili dovoljno kvalitetni. Čestitam Slavenu, dobivali su duele i odbijene lopte. Nismo ni zaslužili više od boda. Moramo razmišljati samo o svojoj igri. Znao sam da će rošade ostaviti traga, ali moraš biti kvalitetniji da bi opteretio zadnju liniju suparnika. Moramo razmišljati o kvaliteti igre koja nas je dosad krasila – objektivan je trener Rijeke Matjaž Kek.

A ljutiti su bili Riječani na suca Andreja Burila koji je isključio čak trojicu iz gostujuće ekspedicije.

Najprije je u 81. minuti s klupe potjeran Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, a potom u 88. i pomoćni trener Luka Brkljača. Nakon završetka utakmice Burilo je crveni karton pokazao i Franku Andrijaševiću.

Pale su teške riječi u uvrede, a u službeni zapisnik ušlo je da je Armada pomoćnog suca Dalibora Conjara pogodila upaljačem i balzamom za usne.

Komentara 8

SA
Sampei
08:51 21.11.2016.

rijeka je igrala očajno, belupo ih je trrbao uništiti pa se rijeka u nemoći vadi na suce umjesto da slave nezasluženi bod

VL
vladek
07:00 21.11.2016.

Pa onaj ŽUTA je napravio više prekršaja kao svi na terenu.Trebao je dobiti 3 crvena kartona

Avatar petrolio
petrolio
14:39 21.11.2016.

nije rijeka prva zbog svoje dobre igre, nego sam zato jer je dinamo ove godine očajno van forme... ako se dinamo digne samo za 30% u formi, pregazit će rijeku i osvojiti prvenstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije